NorrGIS Studieresa 2023

NorrGIS i samverkan med ett stort antal medlemsorganisationer inbjuder till Studieresa17-19 oktober till Luleå med temat:

”Geodata och digital samhällsbyggnad i den gröna omställningens tid.”

Den gröna omställningen pågår för fullt i norra Sverige. Nya industrisatsningar inom den tunga industrin, grön stålframställning, batterifabriker, återvinning av material. Norr och västerbotten behöver växa med 100.000 invånare för Luleå har man satt målet att växa från 80.000 till 100.000 invånare fram till 2040.

Med den tillväxt finns också en hel del utmaningar men också möjligheter kring hur vi använder informationsteknik och digitaliseringen med GIS och geodata i denna omställning. Vi bjuder in till en studieresa med företagsbesök för att ta del av hur företag, myndigheter och kommun tänker kring denna resa. Och du får bland annat ta del av hur man kan använda Geodata, GIS och nya sätt att arbeta för att klara av denna omställning.

Kom med på vår studieresa och lyssna och ställ frågor hur företag och organisationer jobbar med GIS och passa på att nätverka med kollegor i branschen! Vi har också ett gäng kvällsaktiviteter där NorrGIS står för en gemensam middag onsdag kväll på trevliga restaurangen Ebbenjarkka i Gäddvik samt en frivillig AfterWork med ölprovning på Taps&Luleå på tisdag kväll (som bekostas själv).

Kostnader:

Boende och resa samt luncher bekostas på egen hand. Middag onsdag kväll samt, studiebesök och kaffe/fika ingår på företagen vi besöker.

Övrig info:

Studieresan sker i samverkan/Samordnas med Länsstyrelsen/NorrGIS workshop kring BrandGIS som sker 16:e okt i Lycksele och 17 okt i Luleå. Läs mer om den här:

BrandGIS Workshop/Utbildning – NorrGIS

Anmälan till Studieresan

Här hittar du mer information och anmälan.

Läs mer härDetaljerat program hittar ni i denna pdf:

Anmäl dig redan nu – SISTA ANMÄLAN 29 september!

Anmälningslänk: https://bit.ly/NorrGIS_Studieresa2023